Weg met uw sloop- en bouwpuin

Bent u aan het renoveren, bouwen of verbouwen, doet u aan werkzaamheden waarbij u moet slopen, afbreken of opruimen? Dan zit u waarschijnlijk met heel wat bouwafval en sloopafval. Devogelaere Recycling kan u helpen uw afval kwijt te geraken en dit op een ecologische manier!

Wij verhuren containers van diverse afmetingen voor het storten van bouwpuin en slooppuin, ook voor grote hoeveelheden afval hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Containerverhuur voor uw bouw- en slooppuin. Wij verzamelen, bewerken en verwerken uw afval tot bruikbaar bouwmateriaal!

Uw aangeleverde sloop- en bouwafval sorteren we zorgvuldig in ons ‘nieuwe’ bedrijf in Ingooigem-Anzegem, op ons industrieterrein in Huttegem. We breken uw puin en recycleren dit tot recyclage granulaten in verschillende kalibers. Al onze puingranulaten worden gegarandeerd door het CE+COPRO/Benor certificaat.

Een container huren voor uw bouwafval en sloopafval, dat doet u het best bij een professional als familiebedrijf Devogelaere Recycling in Ingooigem. Bel ons vandaag nog voor meer inlichtingen of een vrijblijvende offerte.